werkten, kregen we eind jaren 80
versterking van een aantal mensen
die gelukkig nu nog steeds bij ons
werken (bv. het gezicht van de zaak:
Monica de Goede!).
In de v.o.f. die ik met mijn vader startte
in 1991, heb ik mijn vader leren kennen
als een compagnon waar ik het volledige
vertrouwen van kreeg en die mij mijn
eigen keuzes liet maken. Dat waardeer
ik tot op de dag van vandaag.
Er kwamen ook kansen op mijn pad. Toen ik in 2007 in contact kwam met de
familie Baltus wist ik niet dat hun bakkerij de mijne zou worden. In gesprek met
deze bevlogen bakkers wist ik dat ik een bedrijf zag met passie voor het vak en
mooie producten, eigenlijk net als ons bedrijf maar dan twee keer zo groot...
Het duurde tot 1 januari 2009 voor ik dit bedrijf ook Beerse mocht noemen en er
heel wat meer mensen bij ons bedrijf hoorden. Het was een groeispurt die mij tot
vandaag de dag druk bezig houdt. Er was een periode van vijf jaar nodig om het
plan voor een nieuwe bakkerij uit te voeren. De bakkerijen in Bergen én die in Sint-
Pancras waren aan vernieuwing toe.
Het is een feest om in de
nieuwe bakkerij aan de
Berenkoog 89 te mogen
werken. Ik hoor mensen de
term 'fabriek' gebruiken,
maar het gekke is dat er
steeds meer handwerk gebeurt.
Het nu zo populaire
desembrood kan alleen maar
met de hand verwerkt worden.
Ondertekenen v.o.f.
82
De nieuwe bakkerij, 2013